Istoria noastră

Salutare! Noi suntem Alexandru și Ina, creatorii papuceilor atât de îndrăgiți Macco. Brandul Macco a fost creat în anul 2011, ca un business de familie. La început produceam articole din lână, piele și blană naturală, cum ar fi botosei din lână, papucei din lână, slapi din piele naturală cu lână, ciune bebeluși, veste și plapume din lână etc. În anul 2018, am început producerea încălțămintei barefoot/ mers descult pentru export. Până în prezent, am exportat în țări precum România, Marea Britanie, Franța, Spania, Italia, Austria, Germania și Olanda. Aproximativ 90% din exporturile companiei au fost făcute în România. Acolo suntem mai cunoscuți decât în Chișinău, iar mămicile ne denumesc ``Maccusori``.

Am investit mult timp și energie în crearea unui produs minunat și creat cu dragoste. La început, am încălțat copii frumoși, iar în anul 2022, în familia noastră a apărut al treilea copilaș, care a devenit modelul brandului și care încalță doar produse Macco de la primii cei mai importanți pași. Noi continuăm să recreăm lucruri frumoase în R. Moldova și vă mulțumim tuturor clienților pentru alegerea și încrederea acordată. Cea mai mare recunoaștere sunt pozele și recenziile care spun despre ce produse minunate avem. Noi continuăm să recreăm cu dragoste!

Calitatea produselor

Papuceii Macco sunt creați cu drag din anul 2018 în Republica Moldova, din materiale naturale, prietenoase cu pielea celor mici. Folosim piele naturală de o calitate superioară, fiind importată în mare parte din Italia, produsă conform standardelor Uniunii Europene, dar și din alte țări. Toți papuceii sunt căptușiți cu căptușeală prelucrată prin metode sănătoase, non-alergenice.

Talpa este făcută din cauciuc natural de 3 mm, fiind extrem de flexibilă, rezistentă și antiderapantă. Forma pantofilor este anatomică, lăsând suficient spațiu pentru degetele mici ale copiilor, pentru o dezvoltare naturală a sistemului osos, ligamentelor și musculaturii, care sunt în plină formare în primii ani de viață. Pantofiorii Macco fac parte din categoria încălțămintei de tip barefoot (mers desculț – din limba engleză), încălțăminte din ce în ce mai populară în toată Uniunea Europeană, și de câțiva ani începe să fie populară și în rândul părinților din R. Moldova.