Loading...
Despre noi 2017-11-17T16:49:29+00:00

Cine suntem?

Macovei Textil” SRL este o companie înființată în anul 2011, sub brandul Vasilini.
Principalul gen de activitate este producerea articolelor din lână de oaie pe bază de tricotaj şi de asemenea, o serie de produse din blană artificială de o calitate superioară.In anul 2017, compania prin intermediul proiectului de competitivitate face rebranding. Astfel din acest an brandul este denumit Macco, iar anul 2017 devine anul de nastere a noului nume pe piata produselor autohtone.

De ce noi?

Principalul gen de activitate este producerea articolelor din lână de oaie pe bază de tricotaj şi de asemenea, o serie de produse din blană artificială de o calitate superioară.Ideea crearii afacerii a fost de a oferi si populatiei din Moldova un gen de încalțăminte comod, natural si comod. Astfel s-a început producerea papucilor din lînă,. care se obține prin tunsul oilor din rasă Merinos, originale din Spania, dar crescute în special în Australia și Noua Zeelandă.
Asortimentul produselor companiei a ajuns la peste 10 pozitii, care include ciupici din lina, slapi din piele naturala cu lîna, veste din blana naturala, briu pentru spate din lina, plapume pentru copii si maturi din lina, manusi din blana naturala, slapi din piele naturala s.a.
Categoria de vîrsta este de la bebeluşi din primul an de viaţă pînă la persoanele vîrstei a treia.
Calitatea lânii de Merinos este asigurată de creșterea oilor într-un mediu natural. Lâna de Merinos este moale la atingere, este elastică și nu se șifonează. Pe linga lina, compania foloseste si blana naturala, blana artificiala, piele si alte materiale.