Încălțămintea perfectă pentru grădiniță – papuceii barefoot

09/04/2024

Copilul tău este pregătit să meargă la grădiniță și ești în căutarea unor încălțări comode? Iată de ce să alegi încălțămintea barefoot pentru grădiniță și nu numai:

 1. MATERIALELE – sunt confecționați din piele naturală, permit piciorului să respire, nu transpiră.
 2. TALPA – este din cauciuc natural antiderapant de 2-3 mm, subțire, ceea ce permite creierului să primească mai multe informații prin intermediul neurotransmițătorilor din tălpile noastre. Sunt recomandați pentru un echilibru perfect.
 3. SISTEM DE ÎNCHIDERE – velcro pentru o prindere rapidă, chic și ușor pentru copii care învață să se încalțe singuri.
 4. TALPA PLATĂ – piciorul stă într-o poziție neutră, naturală, ceea ce duce la o postură corectă a întregului corp, la mai puțin efort din partea articulațiilor și la un mers corect.
 5. FLEXIBILITATE – talpa foarte flexibilă – picioarele pot să se miște în voie, să folosească toți mușchii pentru a se întări.
 6. FORMA PAPUCEILOR – papuceii au un bot lat ceea ce oferă loc suficient pentru degete.
 7. ZERO SUPORT – nu este recomandat – tălonet, spatele pantofului rigid pentru susținerea gleznei sau alte invenții comerciale. Mușchii susținuți nu fac decât să se atrofieze, nu mai lucrează natural și rezultatul constă în picioare slăbite și dureroase.
 8. FĂRĂ ÎNTĂRITURI – Ideal este ca pantoful să ia forma piciorului. De aceea, încălțămintea Barefoot este confecționată din materiale moi, elastice, fără întărituri de carton/plastic care să mențină o formă impecabilă în timp.

Creat cu dragoste în Chișinău!
Telefon de contact: 060709099

Coș

Nu ai niciun produs în coș.

  Formular pentru comenzi personalizate!

  Vă rugăm să completați câmpurile de mai jos cu detaliile exacte ale comenzii dumneavoastră personalizate pentru papucei. Un membru al echipei noastre vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma comanda și a discuta orice detaliu suplimentar. Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră!
  Macco

  1. Pe o foaie de hârtie, punem piciorul gol al copilului (e important să fie în picioare, astfel încât masa corporală să se distribuie bine pe talpă).

  2. Creionăm o linie dreaptă la degetul mare (A) și una la călcâi (B).

  3. Cu o riglă măsurăm lungimea dintre A și B.

  La numărul obținut, recomandăm să adăugați o rezervă de cca +0,5mm max +0,8mm.

  Dacă sunteți între mărimi, recomandăm să alegeți mărimea mai mare pentru a oferi libertate degetelor și unghiilor.

  La copiii sub 18 luni, mai ales dacă sunt la primii paşi, încălțările trebuie să fie cu maxim 7 mm mai mari - recomandat 5 mm - iar la copiii peste 2 ani care deja merg cu ușurință vă sugerăm să comandaţi papucei cu 7-10 mm mai mari.