Livrarea produselor în R. Moldova:
Livrarea produselor Macco se face prin Fan Courier, Nova Pochta sau Posta Moldovei, la adresa de livrare indicată de client în comandă.
Pentru comenzile personalizate executarea comenzii durează 1-5 zile lucrătoare. Termenul de livrare depinde de momentul ridicării comenzii de la Macco. Vom anunța telefonic, mail sau prin alta metoda când am expediat comanda.
Livrarea produselor se face de luni până vineri, de regulă în intervalul 09.00-18.00 sau câteodată ar putea sa fie livrata după orele 19.00, din acest motiv, te rugam sa ne specifici la secțiunea adresa livrarea locația unde veți fi în acest interval de timp (serviciu, acasă, etc.).
Livrările solicitate în zilele de sâmbătă, duminica sunt posibile numai cu achitarea unui tarif suplimentar de 50 mdl.
Nu se realizează livrări pe perioada sărbătorilor legale.
Daca ai o urgentă și dorești o livrare rapidă te rugam sa ne scrii imediat după lansarea comenzii pe [email protected] sau sa ne suni la nr de telefon +37368784444 și noi vom face posibilul pentru ca produsul dorit să ajungă în timp util.
Livrarea este gratuită pentru comenzi a căror valoare depășește suma de 1000 mdl cu condiția ca destinația sa fie în municipiul Chișinău. Daca destinația este in alte raioane ale R. Moldova atunci veți achita livrarea conform tarifelor companiilor de curierat!
Pentru comenzile livrate in Chișinău și a căror valoare este mai mică de 1000 mdl, se va percepe o taxă de livrare de 50 mdl.
În caz de nemulțumiri față de serviciile de livrare ale companiilor de livrări partenere contactați-ne la adresa de mail [email protected].
Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de întârzieri în livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: condiții meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamități, manifestări de stradă sau alte situații speciale.
Refuzul recepției unui colet
Vă anunțam despre faptul că până la momentul expedierii coletului puteți oricând anula comanda plasata prin telefon +37368784444 (cu excepția produselor personalizate realizate la comanda).
Livrările internaționale
Comenzile internaționale se expediază prin metoda e livrare comoda pentru ambele părți, de aceea se va lua hotărârea de comun acord.